Friday 29 January 2010

The importance of Smell

Raňajky ako Kráľovná, obed , večera ...uvidíme

Dobré ránko Vám všetkým ! Dnes som sa zobudila s chuťou na niečo voňavé, niečo teplé a niečo jablkovo palacinkové...hmmmm. Uhádnete, čo?
Všetko to začalo vôňou. Vyprevadila som Jožka do práce a prišla do kuchyne. A tam nenormálne voňala klobása od jedného veľmi šikovného starkého ;-). Teda voňala Jožkovi a ja som žalúdkom hneď začala rozmýšlať čím ju prekryť.

A už sa to varí = pečie...a vonia. Jablkovo - palacinkovo...a slovensko maslovo a ŠKORICOVO. O minútku je to hotové, tak ja utekám....

"Co takhle dát si....." lalalalalala... niečo fajné...
Dobrú chuť Vám !


Breakfast Like a Queen, lunch and dinner....let's think about that later

Good Morning Everybody ! Today, I woke up with a desperate "need " for something warm, something smelling wonderfully, simply something 'applepancakecinammonish'...Very particular word for a very particular taste...Hmmmmmmmmm

It all started with a smell. A very strong smell of a...Sausage. Home - made, from the beginning till the end ( if you know what I mean ;-) ), lovingly by one very gifted grandpa. My husband took it to work for lunch, together with bread and mustard (not very British, I know).
Well, for you all meat lovers, this idea maybe sounds nice. However, for me, My first though was, how to get the smell out of the kitchen, without letting the cold in.

And Here is the result ! My Breakfast !

We have (well, the Czechs have ;-)) a song which goes something like.....
"How about having some Spinach ...? - I know, very boring ;-)
but I changed the lyrics slightly to...

"How about having something YUMMIE !"

Bon Appetit !


No comments:

Post a Comment